Det vi kan tilbyde dig

Planlæggelse af projektet

Et projekt skal planlægges. Vi hjælper dig med at få styr på processen.

Nybyg

Når du bruger SiCaLa til at bygge et nyt hus, kan vi tilbyde hele enterprisen. Vi har gennem mange år knyttet nogle rigtigt gode murere, vvs’ere, malere til os.

Renovering af bolig

Vi hjælper dig med at få svar på de spørgsmål, du har omkring renovering, og vi kommer gerne med en faglig vurdering af din drømmebolig.

Mindre projekter

Går du og drømmer om en ude-terrasse? Måske har du brug for at fjerne en væg for at få lidt større rum? Skal der et hegn op? Eller skal måske der bygges en ny carport? Vi hjælper dig med udførelsen af dine idéer.

Dagslys

Tømrermester Lars Pihl v. SiCaLa er certificeret dagslys-rådgiver indenfor Veluxvinduer. Hvis du overvejer at få mere lys ind i dit hus eller lejlighed, så vil vi gerne hjælpe dig med det. Med henblik på hvilket slags sollys du ønsker, kan det være godt at få en faglig sparringspartner med i den endelige beslutning.

Store Projekt

Skal hele jeres andelsbolig have skiftet døre? Eller har I måske overvejet et større projekt for at jeres boligforening skal blive mere klimavenlig?
Vi kan rådgive jer i forhold til hvordan et større projekt kan gribes an og hvilke beslutninger som vil være vigtige at tage, før det hele startes op.