SiCaLa ApS

Tømrermester Lars Pihl

Jeg startede SiCaLa i 2012. Tanken var at bruge de kompetencer jeg har fået med mig fra barnsben og fra min tømreruddannelse.

Jeg elsker at bygge, både store som små projekter

I tidlig alder startede jeg som tømrer i NH Hansen. Her var opgaverne præget af lidt særdeles karakter. Min speciale var at arbejde med tømrer på den gamle måde på unikke steder som bla. Tivoli, Proviantgården og Amager fælled.

I senere tid har jeg arbejdet med yderligere specialopgaver på Børsen for Kjell Pedersen Enterprise A/S.

Når det kommer til tømrerfaget sørger jeg altid for, at der ligger en forståelse mellem SiCaLa tilgangsvinkel rent fagligt til opgaven, og hvilke ønsker kunden har. Det er herfra SiCaLa slogan er opstået.

Alt er muligt,
det umulige tager bare lidt længere tid.

Udover tømrerfaget er jeg uddannet skuespiller ved Århus Teater. De kompetencer jeg fået her, bruger jeg til at sikre at kommunikationen i SiCaLa fungerer optimalt.

SiCaLa teamet

Afhængig af hvilken opgave der skal løses har jeg flere tømrer og fagfolk tilknyttet til virksomheden.

Det jeg lægger stor vægt på hos mine ansatte er, at opgaven ikke skal laves om, men at deres professionalisme er med til at styrke et håndværksmæssigt korrekt udført arbejde.

SiCaLa ApS tager gerne entrepriser, da vi også her har tilknyttet nogle rigtigt dygtige fagfolk som vi samarbejder med. Det er alt fra elektriker til arkitekter.

Den ældre generation håndværker

Jeg vil udtrykke et tak til min far og den mulighed jeg har haft, for at få en dybere forståelse og respekt for tømrerfaget.

Gennem mange tømrer-projekter har vi altid haft en lidt sjov måde at gribe opgaverne an. Hver for sig har vi arbejdet en løsning frem og en pris på,  hvad det ville koste, og oftest er vi landet på et sted, hvor kun nogle 100 kroner har skilt os ad.

Tømrer-løsningerne er også landet på nærliggende steder med inspiration fra både  gamle og nye håndværkertraditioner.

De kunne altså noget dengang.